AKTUELNO

Ukućanka je zaslužila nakon uspešno obavljenog zadatka!

Ono što je bilo iznenađujuće za sve zadrugare jeste ponašanje Kristine Kije Kockar koja je u toku dana pevušila pesme svog još uvek zakonitog supruga Slobe Radanovića. Iako niko nije znao o čemu se radi, gledaocima je i te kako bilo poznato da je to bio samo tajni zadatak koji je ujedno bio i uslov da ukućanka ostvari svoju najveću želju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

S obzirom na to da je ukućanka ispoštovala sva pravila, Veliki šef je poslao pismo povodom toga, a reakcija svih takmičara bila je zapanjujuća.

Dragi zadrugari, pre svega želimo da vas obavestimo da je Kristina uspešno obavila tajni zadatak. Njen zadatak bio je da ceo dan peva. Kristina se izborila za nagradu za sve vas. Sutra uveče će biti organizovan bioskop. A sada sledi igra istine - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada su ovo čuli, takmičari su je pozdravili velikim aplauzom, jer niko od njih nije imao ovako kreativnu ideju, a Kija je bila ponosna zbog toga što je uspela da obavi jedan od težih zadataka.

Ja sam juče bila do drveta i pitala da li može da se organizuje filmsko veče. Rekao mi je da može, a zadatak je bio da budem vesela i da pevam Slobine pesme. Ovo je bio najteži zadatak. Drago mi je da smo uspeli, jedva čekam! Nadam se da ću ja moći da izaberem film. Hvala Velikom šefu! - rekla je Kija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kakva je bila reakcija ukućana pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Kristina Kockar

'