AKTUELNO

Kija je u potpunosti otvorila dušu.

Odnos koji su imali još uvek zakoniti supružnici Sloba Radanović i Kristina Kockar bio je rebus za sve ukućane, kao i za verne gledaoce televizije Pink, a onda su se nakon video - klipa u kojem se jasno mogao čuti razgovor između Kije i Lune Đogani promenile mnoge stvari.

Kako su mnogi komentarisali njihov seksualni život koji navodno dugo nije postojao, ukućanka je odlučila da prizna kako su oni funkcionisali na samom početku njihove veze.

Kakav si bio na početku? Ona srca, pa 101 ruža... Kako je bilo na početku? Imali smo se*s sedam puta, bre! - rekla je Kija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako su mnogi posumnjali u njene emocije, Zorica Marković je pred svima rekla šta je ukućanka njoj priznala dok su razgovarale o Slobi.

Ja sam nju pitala: Kako možeš da voliš nekog ko tebe ne voli? Ona je meni odgovorila: Ja bih volela da nije tako, volela bih da iz sebe iščupam ovog Slobodana u meni - ispričala je Zorica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kockareva je i te kako svesna situacije u kojoj se nalazi, ali ne može da prežali to što njih dvoje nisu postali učesnici od samog početka, jer smatra da se sve ovo nikada ne bi desilo.

Da se nije desilo ovde, desilo bi se negde drugde, desilo bi se kad tad. A onda sam počela da razmišljam, nisam želela ni da pomislim na to. Ja ne znam šta bi se desilo da sam i ja ušla ovde od početka, možda bi se zbližili. Mene to ubija! A možda bi i puklo!

Takmičari su pomno pratili dešavanje, a onda je Milan Milošević imao jedno zanimljivo pitanje za Slobu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šta je to što ti kažeš da si shvatio da si spoznao pravu ljubav kod Lune i što si shvatio da si voljena osoba i da je ljubav nešto drugo. Koje su to stvari...?

Foto: Zadruga - RTV Pink

Poštovanje prvenstveno! To je ono što sam spoznao. I to što uvek postoji kompromis, dogovor, ništa nije po svaku cenu, ne svađamo se oko odluke...i ljubav.

Da li je Sloba bio siguran u svoj odgovor, procenite sami.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'