AKTUELNO

Više nije mogla da sakrije ono u šta su svi odavno sumnjali!

Ubedljivo najemotivnije veče za sve zadrugare bilo je zbog celokupne situacije koja se dogodila kada je Veliki šef odlučio da svi ukućani čuju razgovor koji su u pabu obavljale Luna Đogani i Kristina Kockar.

Takmičarke su jedna drugoj otvorile dušu, a ono što je nakon toga usledilo je mala rasprava među ukućanima, a kako su pojedini posumnjali u Kijinu iskrenost prema njenom još uvek zakonitom suprugu Slobi Radanoviću, nisu želeli da komentarišu njenu naglu promenu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako bi situacija ostala razjašnjena, Lepi Mića je ustao i upitao Kiju da li može javno i pred milionskim auditorijumom da kaže da li ona voli svog supruga ili ne.

Ja sam se i te kako razočarala u njega, to mi je i trebalo da mogu da se otrgnem malo. Rekla sam da mi nije svejedno, ali, eto, volim ga... to ste želeli da čujete? Jeste, volim ga! - priznala je Kija.

Njeno priznanje zaprepastilo je sve ukućane s obzirom na to da se Kockareva mesecima borila sa realnošću da ona, povrh svega, ne može da zaboravi sve lepe trenutke koje je provela sa njim i dodala da joj je ova ispovest učinila da joj konačno padne kamen sa srca.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kakva je bila Slobina reakcija nakon ovog neočekivanog poteza, pogledajte video - klip koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Sloba Radanović

'