AKTUELNO

Ukućanka je iznela još detalja o njihovom odnosu u braku.

U toku noći posebnu pažnju privukao je razgovor između Kristine Kockar i Lune Đogani, a svi takmičari imali su priliku da u video - klipovima vide i čuju sve o čemu su njih dve razgovarale.

U jednom momentu dok su ukućani komentarisali sve ono što su mogli čuti iz priloženog, Sloba Radanović je ustao i prokomentarisao da je Kija u par navrata vređala njegovu majku, a to je prethodilo videu u kojem je ukućanka rekla da je Sloba započeo svoju romansu onog momenta kad mu je majka došla u Belu kuću i dala blagoslov.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tvoja mama je meni rekla svašta, e, onda kad je rekla svašta o mojoj mami tad sam skočila! Ja nemam kome šta da se pravdam ovde, on vrlo dobro zna šta je istina. Ti tačno znaš kakva je to svađa bila, izvinjavao si mi se. Sad opet menjaš priču! - rekla je Kija.
Moj tata je tebi rekao mrš u pi*ku materinu, zbog toga sam ti se izvinio! - rekao je Sloba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ukućanka je bila toliko besna da je do detalja obrazložila sve činjenice koje ukazuju na to da je njegova majka nikada nije volela.

Tvoja mama je meni rekla svašta kad sam došla ovde na dva sata. I onda sam zvala tvoju majku, a ona je meni rekla da sam se ja izblamirala što sam došla ovde! Ceo Zrenjanin te zna, svi znaju kakav si, zato mi je jadno što to govoriš! Tvoja majka se javila kada ja uopšte nisam bila u rijalitiju, ona je svašta izjavila o meni! Kako ja nemam oca, kako mi je deda radio u železnici i onda uveče (ne verujem kao novinarima) emisija Pinka, javlja se žena u lajvu i ponavlja isto! Šta sam ja kriva, što si me prevario? Ja sam te branila dok si ti mene varao! - bila je besna Kristina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Detaljno o svemu možete pogledati u nastavku.

K. Ristić

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'