AKTUELNO

Ovim razgovorom ukućanka je potvrdila da bi se vratila svom mužu!

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović u poslednje vreme sve češće razgovaraju u Beloj kući, a činjenica je da ukućanka sve teže podnosi to što je njen još uvek zakoniti muž zaljubljen u Lunu Đogani.

Kija ne može da obuzda svoje emocije, pa je otišla u rehab gde boravi Miki Đuričić pa je sa njim započela razgovor koji je samo potvrdio da ga supruga još uvek neizmerno voli.

On je neiskren. Mene ne zanima šta će on meni reći spolja. Čula sam da su svi komentarisali moja osećanja, a to najbolje znam samo ja - rekla je Kija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ali, ti si MIlanu rekla da ga voliš...- prokomentarisao je Miki.
Molim? Ja to nisam rekla! On laže! Nikad to nisam rekla, jedino šta sam rekla je da pomislim na njega, želim da budem sa njim, on je moj muž! Ne mogu da izdržim više da ga gledam, ne bih volela da se ovo ikada desilo! On je mene varao, a ostavio me tek kad mu je mama rekla da se ja razvodim, to je poenta cele priče! Ja vreme ne mogu da vratim, sve prođe u životu. Ja imam budućnost, ali on je moj muž! - bila je besna Kristina.
Jeste, bivši...- rekao je Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je sadašnji! Tek kad se razvedemo biće bivši - branila je Kija svoj brak.
Prvi put mogu da kažem da si jadnica, bednice jedna, glupava si ti ustvari kao ku*ac! Samo se praviš pametna - zaključio je Miki.

Kristina je u potpunosti promenila mišljenje o svemu, a ovaj razgovor govori o tome da ukućanka još uvek gaji velike emocije prema svom suprugu, a nema sumnje i da bi mu oprostila sve što je u prethodnih osam meseci njoj učinio svojim postupcima koji su i te kako svima dobro poznati.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako vi komentarišete ovo? Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Miroslav Miki Đuričić

'