AKTUELNO

Prebacila mu što je razgovarao sa suprugom!

Nakon što je njen oženjeni dečko Slobodan Radanović pobegao u toku razgovora sa svojom suprugom Kristinom Kockar, Luna Đogani je sa njim razgovarala u dvorištu i tom prilikom pokazala koliko nije sigurna u svoju vezu sa pevačem.

Foto: RTV Pink

Lunu je prvo zanimalo šta su to Sloba i Kija toliko dugo razgovarali, nakon čega joj je Radanović rekao da su pričali o problemima u njihovom braku i kako je došlo do prevare koju je Sloba načinio.

Foto: RTV Pink

Nije te ona to sigurno pitala bezveze. Ej, samo budi iskren, šta god da želiš. Samo to, ja tebe razumem. Možda se dvoumiš. Ti ne znaš kako ti izgledaš. Ti izgledaš kao da ne znaš šta želiš. Veruj mi, da sam ja u tvojoj situaciji, da je ona moj sadašnji muž... Daću ti primer Srđana, jer sam njega pre tebe volela. Da on dođe, ja ne bih imala tu facu kao da nisam sigurna - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

Radanović je na reči svoje devojke burno reagovao komentarom kako priča gluposti, a Luna mu je odgovorila kako ne želi da se svađa sa njim, već mu samo govori kakav utisak ostavlja.

Foto: RTV Pink

Ostavljaš drugačiji utisak. Ti ne umeš da razgovaraš. Ja tebi verujem, samo ti kažem kakav utisak ostavljaš sa strane. Ti izgleda kao da ne znaš šta želiš. Sve je na tebi! Ne želim sebi da dozvolim da budem loše zbog nekoga. Ja sam izgubila sebe, šta sam sebi dozvolila. Ja jesam Luna Đogani i skroz sam se izgubila - govorila je Đoganijeva.

Foto: RTV Pink

Kakve to ima veze? To ništa ne menja, što se mene tiče. Kod vas žena sve ide iz krajnosti u krajnost. Ili je sve belo ili je sve crno. Ti se ponašaš kao da ti i ja više nismo u vezi i kao da je sve gotovo. Tako pričaš! - bio je komentar Slobodana Radanovića.

Razgovor ovih zadrugara, u celosti, možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'