AKTUELNO

Dok je ona pričala o pomirenju, Radanović je govorio o zajedničkom životu sa Lunom.

Kristina Kockar razgovarala je sa svojim mužem Slobodanom Radanovićem danas u pabu o problemima u njihovom braku i prevari koju je gledao milionski auditorijum.

Foto: RTV Pink

U jednom trenutku Radanović je spomenuo njihovo novčano stanje. Slobodan je rekao da nije kriv što je Kijina plata u jednom trenutku bila čak 3.000 evra, a što je on "puno koštao", odnosno tražio mnogo novca.

Foto: RTV Pink

Ja sam tebi govorila da je meni krivo što ništa ne radiš po tom pitanju. Da nešto učiniš od svog života. Malo da širiš svoj spektar, da se usmeriš na muziku, da kreneš nešto u vezi toga, nikada to nisi uradio, nikada! Sedimo u studiju, ti ne smeš da kažeš šta ti se sviđa! Sada sam ja kriva za sve? Slušaš li ti šta pričaš? Mene jako zanima tvoje razmišljanje i odluke kada izađeš bez mene! To hoću da vidim, pošto sam ja bila toliko loša! - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink

Sloba je na ove reči svoje supruge Kiji rekao kako jedva čeka da započne zajednički život sa Lunom Đogani.

Tebi je kul tvoja veza da te šamara! Ko, moja baba! Tvoja ljubavnica te šamarala. To u Amidži šouu je lepo što si rekao da je 6 meseci sada lepše, nego naših 6 meseci. Ako ti je ovo lepše, pa ti druže odmah si trebao da raskineš sa mnom. Kakva veridba, kakva veza, kakvo življenje, kakav brak! Samo ti i ja znamo šta je istina, a ti furaš tu priču. Krivo mi je što dolazim bez svog muza kući, nikada ja ovo nisam želela - izjavila je Kockareva.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'