AKTUELNO

Smatraju da su problemi nastali kada su prestali da imaju s*ks!

Posle samo nekoliko dana nakon svog ulaska u "Zadrugu" Slobodan Radanović prevario je svoju suprugu Kristinu Kockar sa blogerkom Lunom Đogani. Nakon toga Kija je ušla u najgledaniji rijaliti program ikada na našim prostorima, gde već mesecima živi sa svojim suprugom i njegovom devojkom.

Foto: RTV Pink

Nakon što se danima osećala loše zbog njega, Slobodan Radanović i Kristina Kockar danas su prvi put otvoreno razgovarali o problemima koji su nastali u njihovom braku i tražili odgovor na pitanje zašto je došlo do kraha velike ljubavi.

Foto: RTV Pink

Mene je usrećivalo samo kada si bio pored mene. Ti si taj koji je non-stop bio u tretani ili na telefonu. Ležao si po krevetu, a ja sam radila kao konj. To je činjenica. Ja sam se udala iz ljubavi! Slobodane, sedam dana, tri meseca pre toga smo se venčali! Da li misliš da je to fer? - rekla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Slobodan se branio rečima kako nije bitan broj dana posle kojih je prevario svoju suprugu od kada ga je ispratila u rijaliti program "Zadruga", kao i da je Kiju zavoleo još dok je bila student i kada nije puno zarađivala. Radanović je istakao i da mu nije jasno kada je prestala njihova ljubav.

Foto: TvPink Printscreen

Onog trenutka kada smo prestali da imamo s*ks! Nije bilo sve bajno i sjajno. Ja sam patila i morala tebe da vučem za ruku. Slobodane, ti si mene prevario pred milionima sa klinkom, da li treba posle toga da pričam da si bajan i sjajan? Sa klinkom, tvoju ženu posle 7 dana! Znaš li kako je to gledati na TV-u? Da gledaš kako tvoj muž leže u krevet sa drugom ženom, za mene devojčicom. Ovo nije veza, ovo je brak! Ja sam u brak ušla da bih ceo život bila sa tobom. Ja sam jedino za tebe mislila da ćemo biti ceo život zajedno! Da sam bila napolju do sada, ja bih sebe pojela. Zato sam ušla! - izjavila je Kija.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'