AKTUELNO

Sloba misli da mu Kija nikada neće oprostiti prevaru!

Dok je Luna Đogani odgovarala na pitanje gledalaca koje je dobila prošle noći, a koje se odnosilo na nove aktuelnosti u njenom odnosu sa svojim oženjenim dečkom Slobodanom Radanovićem, Zorica Marković iznela je svoj stav o blogerki i pevaču.

Foto: RTV Pink

Svi smo mi nekoga prevarili, niko nije čist od nas! Ovo se dešava i napolju, samo što mi to ne vidimo. Ovde nema niko loš, što se pokazalo u odnosu Lune i Kije. Bila sam protiv javne prevare, vređala je Luna mene, vređala sam ja nju. Sloba je ok. Nije bitno! Ja sam žena koja prašta sve i gledam sve kao moju decu. Ja imam dva sina koja prolaze kroz pakao sa devojkama, sve je to bolno - rekla je Zorica.

Foto: RTV Pink

Pevačica je u nastavku rekla kako joj je bilo jako teško kada je ugledala Kristinu Kockar da plače, ali i kada je videla Lunu Đogani u suzama, zbog čega je Zorica razgovarala sa obe ukućanke.

Ne volim kada neko plače i kada mu je teško. Tako da razjasnimo, više neću da se mešam. Onda posle tih suza, odem kod jezera, Matora plače. Ja ovde kao draga saveta. To je bolno! Ona je povređena i ne daj Bože nikome to!  - izjavila je pevačica.

Foto: RTV Pink

Zorica je rekla meni njeno mišljenje. Ja sam zaljubljena, imam drugačije mišljenje. To je moj stav. Ona je baš lepo pričala sa mnom. Pominjala je i moju mamu i tatu. Oni imaju lepo mišljenje o njoj i bilo mi je krivo što se ono desilo sa njom. Hvala joj i pomogla mi je neke stvari - govorila je Luna.

Foto: RTV Pink

Posle Luninog izlaganja, ustala je Maca Diskrecija, a nakon njenih reči, Slobodan Radanović je izjavio kako prvi put čuje lepe reči od svoje cimerke sa kojom se redovno svađa.

Luna i Kija su se približile još ranije, kada smo išle na snimanje emisije Magazin IN - rekla je Maca.

Foto: RTV Pink

Mislio sam da je imala cilj da rastavi mene i Lunu. Ja iskreno mislim da ne želi da bude sa mnom i da je to njen stav. Ja nju znam kakva je. Ona to nikada ne bi oprostila - govorio je Sloba.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ja ne znam šta ona hoće! Ona može njega da vrati kad god ona hoće! - bile su reči Lune Đogani na koje je Sloba prevrnuo očima, a zatim je blogerka dodala: On mene tretira kao princezu, ja imam svoje tripove u glavi, mlada sam, ne znam šta mi se desilo. Tek sada shvatam šta se dešava i sve mi je teže.

Foto: RTV Pink

U nastavku su i ostali ukućani izneli svoj stav o Kristini Kockar, Luni Đogani i Slobodanu Radanoviću, a kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Zorica Marković

'