AKTUELNO

Pevačica je otkrila da gaji emocije prema Lazukiću, uprkos svemu.

Pop zvezda Nataša Bekvalac i njen suprug Luka Lazukić saslušani su juče u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu u istrazi koja je protiv njega pokrenuta zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici.

Nataša je u tužilaštvu ispričala da ju je suprug konstantno ponižavao i psihički maltretirao.

Foto: e-stock Ivan Dobričić/e-stock Miloš Rafailović

- Nekada je bio nežan prema meni i govorio da sam najbolja majka, a nekada me je nazivao kafanskom pevaljkom i vređao pred prijateljima. Vremenom sam počela loše da se osećam psihički, ali ja sam njega obožavala, i dalje ga obožavam, ali ne mogu više da živim s njim. Ja se Luke plašim - rekla je Nataša.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Podsetimo, Nataša je u tužilaštvu objasnila da je modricu na ruci zadobila tri ili četiri dana ranije, kada ju je, kako tvrdi, suprug takođe fizički napao i to samo zbog toga što mu je prebacila da joj se čini da ga njihova ćerkica ne ispunjava, ali i zbog toga što ne ispušta mobilni telefon iz ruku.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Pevačica je objasnila da je Luka između 13. i 14. aprila došao je u pola pet ujutru kući i legao da spava, pa mu je u telefonu pročitala dopisivanje sa dve žene, probudila ga i rekla mu "Sram te bilo, imaš dete od 40 dana", na šta je on odgovorio: "Ku*vetino jedna, ko je tebe dovezao kući, ko je te je*ao večeras."

Autor: Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'