AKTUELNO

Đuričić ne razume šta Kristina želi da postigne svojim postupcima i smatra da tako samo sebi škodi.

Zbog dugotrajne raspave između Kristine Kockar i Slobe Radanovića, Kija se oseća potpuno skrhano, pa je zatražila lekarsku pomoć koja joj je bila obezbeđena. Nakon što se malo smirila, Miki Đuričić je odlučio da porazgovara sa svojom cimerkom da bi je posavetovao i otvorio joj oči.

Foto: Printscreen Youtube

Nije njemu svejedno. On je izabrao taj put, nema povratka. Ne možeš ti od nekoga da tražiš na silu da te razume. Ženo Božija, dođi sebi! Smej se, budi dostojanstvena. Ja sam mislio da ćeš ti da se zaje*avaš sa njim. Ti si jedina ovde uspešna žena koja je sa 28 godina napravila lovu, proputovala si svetom. Ja im želim svu sreću. Tebe čeka život napolju. Činjenica je da oni ne znaju šta ih čeka - objašnjavao je Đuričić Kristini.
Oni ne znaju šta ih čeka, ja znam šta mene čeka. Ja sam rekla da neće uspeti, to je realno. To ne znam, ali znam kakav je Slobodan - bila je sigurna Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Miki je uveravao Kockarevu da su njena nerviranja uzaludna i da više ne može ništa kako bi povratila svog supruga, jer je on zaljubljen u blogerku Lunu Đogani i posavetovao je da bude dostojanstvena i ne čini nešto što joj nanosi bol.

Svaka veza odavde je maska u džaku. Ja ne mogu da razumem, on je uradio tebi to što je uradio i sad je tebi stalo i zašto neko da razume. Sam taj čin koji je uradio da on klekne da se pokaje, da rida, tebi ništa neće značiti. Njega ne zanima kako ti je, on ima drugu ženu. Budi dostojanstvena i za tebe je dobro da ovo uspe. Ti si boginja. Pusti ih da žive svoj život, jer onda ti znaš da je stvarno sudbonosno ono što je bilo i da je to moralo da se desi - bodrio ju je Miki.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Kija OČITALA BUKVICU Slobi: Ja nisam KRPA, neću da pričam sa tobom i tvojom ljubavnicom, kad izađeš videćeš šta si izgubio! (VIDEO)

D. B.

#Kristina Kockar

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'