AKTUELNO

Ovaj hobi joj pomaže i u pevačkoj karijeri.

U glasovne sposobnosti Katarine Živković domaća javnost uverila se davnih dana, a sada je otkrila da ima još jednu strast. Naime, hobi mlade pevačice je šminkanje. Kako joj je za posao kojim se bavi neophodno da stalno bude doterana i našminkana tip-top ne čudi što je i sama naučila da se šminka.

Foto: Pink.rs

Odmalena sam bila okrenuta svemu što ima veze sa umetnošću, pa se i ljubav prema šminkanju rodila jer sam bila esteta. Zanimalo me je da crtam, slikam i posvećujem se stvarima koje zahtevaju bilo kakvu umetničku crtu. Kroz odrastanje sam bila u nekoliko likovnih sekcija i mislim da se moja ljubav prema šminkanju rodila upravo zbog toga - rekla je Kać i dodala:
Ne mogu da kažem da sam profesionalac, ali mislim da sasvim pristojno mogu da našminkam kako druge, tako i sebe. Veoma je važno koristiti mogućnost da kroz šminku poboljšamo svoj izgled, a da ipak ne preteramo. To vam je kao da imate prazno platno koje treba ispuniti odgovarajućim bojama, tako da svi požele da kupe sliku. Treba naglasiti lepotu, a ne pokvariti je. To nije nimalo lako.

Foto: TvPink Printscreen

Sastavni deo njenog zanimanja jeste fotografisanje i gostovanje u emisijama, a za to je jako bitno da šminka bude perfektna, a ona zahvaljujući svom talentu ne mora da plaća profesionalne šminkere.

Posle toliko godina na estradi naučila sam šta i kako ide i ukačila sve te male tajne velikih majstora. Između ostalog, mogu da uočim kako će neka šminka izgledati na fotografijama i na snimcima. Uživam u tome da istražujem i otkrivam nove stvari kada se o estetici radi, a zanimanje za šminku veliki je plus u poslu kojim se bavim - zaključuje Živkovićeva.

Pink.rs

#Katarina Živković

#pevačica

#šminka

'