AKTUELNO

Niko nije očekivao da će nasrnuti jedna na drugu!

Kupovina koju su Nadežda Biljić i Bane Čolak obavili u toku dana iznenadila je sve zadrugare, a svako ponaosob dobio je ono što je i naručio. Iako je bilo malih nesuglasica oko namirnica među ukućanima, ipak nisu stvarali raspravu.

Međutim, ono što niko nije očekivao to je konflikt između Miljane Kulić i Sanje Stanković. Naime, ukućanke su pokušale da se fizički obračunaju, a sve je prethodilo Sanjinom pridikovanju o tome šta bi trudnica smela da jede od svega, a da paštete svakako nisu dobre po zdravlje bebe.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana se u tom trenutku našla uvređenom, pa je uštinula takmičarku, a napad je bio toliko ishitren da je obezbeđenje brzinom svetlosti uletelo u Belu kuću.

Naravno da sam ti bacila cigarete, ti si meni bacila pare! Sad ćeš da vidiš! - počela je Sanja.
Probaj, ajde! ti ćeš meni da kažeš šta ću ja da jedem! Ona će mene da štipa za ruke, ku*vetina jedna raspala! - vikala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Ti ćeš nas da je*eš ovde, debilu jedan nenormalni! - rekla je Sanja.

Kako je obezbeđenje uspelo da spreči eventualni fizički kontakt, ukućanke su i dalje pokušavale da nasrnu jedna na drugu, a onda je Lepi Mića uskočio kako bi urazumio trudnicu.

Otkud ona zna koje ja zdravstvene probleme imam i šta smem da jedem i šta ne smem? Ni kiselo mleko nisam dobila, a znaju šta ja smem da jedem. Belo brašno ne jedem, to i oni znaju, a ona meni hoće da odlučuje šta ću ja da jedem a šta neću. Ona će meni da kaže da li ću ja da jedem paštete ili neću. Bacila mi je i cigarete i upaljač i onda sam ja skočila - pričala je Miljana Lepom Mići.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je Lepi Mića pokušao da je na neki način smiri, ona je odlučila da izađe napolje kako bi zapalila cigaretu, a onda je videla Jovanu Tomić Matoru koja je burno odreagovala zbog napada na njenu miljenicu.

Gurnula si je na moje oči! Radite šta hoćete, nemojte fizički da se obračunavate! Evo uzmi mi sve, pobacaj sve ali nemoj nju da diraš! - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledala ova potresna i žestoka svađa između Miljane i Sanje pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Miljana Kulić

#Sanja Stanković

'