AKTUELNO

Pred Natašino saslušanje njen advokat Nemanja Vlček oglasio se povodom Lukinog zahteva.

Neposredno pred saslušanje u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu još uvek zakoniti suprug popularne pevačice Nataše Bekvalac, Luka Lazukić tražio je zaštitu od njenog oca Dragoljuba, koji ga je nekon što je pretukao njegovu ćerku javno, putem medija pozvao na suočavanje!

Foto: Beta, E-Stock, Tanjug

Pred Natašino saslušanje njen advokat Nemanja Vlček oglasio se povodom ovog Lukinog zahteva i otkrio da njegova bezbednost nije ugrožena.

PROČITAJTE JOŠ: SASLUŠAN LUKA LAZUKIĆ, TUŽILAŠTVO napustio NERVOZAN I BEZ REČI!

Foto: Pink.rs

U ovom momentu samo mogu da kažem da su istražne radnje zatvorene za javnost. O samim dokazima neću moći da vam dajem informacije. Ono što je naš stav je da sada već postoji dovoljno dokaza za krivično gonjenje. Ja se iskreno nadam da će organi tako postupiti. Do susreta između Nataše i Luke neće doći, njegova bezbednost nije ugrožena kada je reč o Natašinom ocu - rekao je Natašin advokat Nemanja Vlček pred saslušanje.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Luka Lazukić pretukao je popularnu pevačicu u njenom stanu na Dedinju u noći između 13. i 14. aprila, a sceni je prisustvovala njihova dadilja koja je danas takođe saslušana. Luka je prisutne novinarske ekipe iznenadio promenom imidža, pa je bio gotovo neprepoznatljiv kada se na saslušanje pojavio bez brade.

Autor: M. K. ; N. V.

#Advokat

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'