AKTUELNO

Razgovarale bez trunke ustezanja.

Kristina Kija Kockar i Luna Đogani su prethodne noći vodile višečasovni razgovor u pabu. Njih dve su se potpuno otvorile jedna prema drugoj i rekle ono što do sada nikada nisu.

Foto: TvPink Printscreen

Još uvek zakonita supruga Slobodana Radanovića i njegova nova devojka sa kojom je prevario ženu u rijalitiju, sele su i popričale skoro kao najbolje drugarice.

Njih dve su razmenjivale iskustva o životu i ljubavi sa pevačem ali su se i savetovale. Kija je na veoma oprezan način pokušala da predoči Luni kako stoje stvari između njih troje.

Foto: TvPink Printscreen

Ti sebe treba da kriviš samo zbog svoje reputaciju, za svoj život a ne za mene i za njega. To je njegov krst, on je kriv. Pogotovo zato što je on to radio (varao) i pre tebe, da mi se ovo dešava prvi put, verovatno bih bila i prema tebi... Ovako znam da je on taj koji je kriv. U svemu ovome, ti jesi obeležena, ali ako vas dvoje ne uspete, on je taj koji je najviše izgubio, ne ti. Ja mu želim i sve najbolje i sve najgore, i to se u meni meša. Meni nije sujeta povređena, meni su osećanja povređena, svet mi se srušio - bila je iskrena Kockareva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PRESEDAN U ZADRUZI: Veliki šef poslao pismo, Đekson POLUDEO kad je ČUO OVO! (VIDEO)

Đoganijeva je neprestano potvrdno klimala dok je Kija govorila, a često se i ubacivala sa svojim konstatacijama.

Kako je ovaj njihov razgovor izgledao, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'