AKTUELNO

Prava istina isplivala na videlo!

Unuka princeze Jelisavete Karađorđević, Indija, godinama je članica ozloglašene sekte NXIVM, čiji je vođa Kit Rajner nedavno uhapšen i optužen za trgovinu robljem i teranjem žena da pružaju seksualne usluge preko 20 godina. Nakon njegovog hapšenja, pojavile su se glasine da je Indija nestala, te da je Jelisaveta Karađorđević otputovala u Njujork, kako bi pomogla svojoj ćerki Katarini Oksenberg da je pronađu.

Foto: Tanjug

Ipak, u tome nema istine. Naime, Dragan Babić, dugogodišnji partner princeze Jelisavete, otkrio je o čemu se zapravo radi:

Indija radi u jednom restoranu u Njujorku, nije nestala i dobro je! Jelisaveta je pre desetak dana otišla u Njujork i videla se sa njom nekoliko puta. Ona je u kontaktu sa bakom, ali ne želi da komunicira sa majkom Katarinom. Ljuta je na nju, jer je ona raskrinkala čitavu stvar i to iznela u javnost. Pre godinu dana Katarina je saznala da je situacija ozbiljna. Indija mora da se otrgne od svega. Veruje u tu sektu i brani njene pripadnike. Indija je u sekti od 2011. Kao što i ovde postoje razne organizacije i predavanja koja, navodno, "pomažu" ljudima da uspeju i životu, tako je i tamo. Jelisaveta je zbog toga otišla u Njujork, želi da pomogne i ćerki i unuci - rekao je on.

Foto: Printscreen Facebook

Kako će se situacija dalje odvijati, nije poznato, ali nema sumnje da je težak i dug put oporavka pred svima njima.

Autor: Pink.rs

#Indija Oksenberg

#Jelisaveta Karađorević

#Katarina Oksenberg

'