AKTUELNO

Ovo je bila najveća borba za opstanak!

Situacija u Zadruzi iz nedelje u nedelju postaje sve napetija, naročito zbog finala koje se bliži i kraja koji svi iščekuju kako bismo saznali ko će biti pobednik. Kako je publika i ove nedelje nominovala jednu takmičarku, tako su i ukućani dali svoj glas o tome kome bi najradije spakovali kofere i ispratili do kapije Bele kuće.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ukućanke koje su provele dan u izolaciji su Maca Diskrecija i Zorana Stefanov. Prvu su izglasali zadrugari koji više ne žele nikakvu komunikaciju sa njom, a drugu ukućanku je nominovala publika.

Nakon što je voditelj Ognjen Amidžić porazgovarao sa mnogim ukućanima o svemu što se u prethodnih nekoliko dana dogodilo, on je krenuo put Bele kuće i to je bio znak da igra Velikog šefa može da počne.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kao što i svi znaju, igra je velika šansa za naglu promenu rezultata, zbog dupliranja glasova.

Nakon što je igra bila završena, Maca je ponela titulu pobednice - ona je imala ukupno 80 posto glasova, dok je Zorana imala 20 posto.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ova ukućanka je jedna od retkih koja je u toku večeri zaista pokazala veliku želju da napusti Belu kuću u nadi da će što pre videti svoju porodicu i brata koji je došao u studio kako bi je maksimalno podržao, a sigurno se i najviše obradovao što će se susreti sa sestrom nakon više od sedam meseci razdvojenosti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pojedinim takmičarima bilo je izuzetno žao što je baš ona zauvek zapustila Zadrugu, a kako je izgledao taj emotivni trenutak pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Maca Diskrecija

#Zorana Stefanov

'