AKTUELNO

Ne zna šta je ljudima čudno!

Pevačica Ana Bekuta jednom prilikom je, u emisiji "Magazin In" priznala da je išla na orošavanje vagine, što je naišlo na veliku reakciju u javnosti. Mnogi su ismevali pevačicu zbog odluke da ovo saopšti u javnosti, a njoj ni danas nije jasno zašto je to tako.

Foto: TvPink Printscreen

Ana je iskreno progovorila o svemu što je prošla otkako je priznala šta je radila na sebi:

- Mnogo je ružna pompa koja se podigla oko moje vagine. Ružno je što su ljudi to doživeli na neki loš način, a onda to još gore predstavljali. Ismevanje na račun tretmana koji sam imala više govori o njima nego o meni. Želim da konačno stavim tačku na tu priču o orošavanju. Šta je orošavanje?! Kakva je to reč? Taj izraz ima toliko ružan predznak i iskreno ću vam reći da zaista ne znam šta orošavanje vagine treba da predstavlja u bilo kojem kontekstu. Ono što preporučujem starijim ženama poput mene, koje su u klimaksu, jeste da odu na tretman na kojem sam ja bila. To nije tretman nege, već ozbiljna intervencija posle koje dobijate potpuno nove krvne sudove unutar vagine. To se nikako ne može nazvati orošavanjem. To je jedan ozbiljan pristup zdravlju i preporučujem ga svim ženama koje imaju problem. Svoju majku savetujem da ode i sutra bih je odvela da to uradi. To sve govori! - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je dodala da joj je žao što je naišla na linč od strane javnosti:

- Imala sam nameru da ono do čega sam došla podelim sa ženama koje imaju problema i tako im na neki način pomognem. Dočekali su me na nož bez ikakvog razloga. Balkanska žena je naučena da trpi i da misli da to tako mora. Izašla sam u javnost i rekla im da ne mora tako, da postoji rešenje i za nas žene u zrelim godinama. Ne moramo ništa da trpimo, nismo krpe za bacanje, i možemo i u zrelim godinama da funkcionišemo kako treba. To je bila moja poruka, moj motiv da svoju privatnost stavim na tacnu narodu, ništa drugo. Žao mi je što neki ne razumeju koliko je važno dati ljubavi, razumevanje i hrabrost nežnijem polu da se oseća se vredno i posle određene životne dobi. Htela sam da pomognem, a zauzvrat sam dobila linč - iskrena je Ana.

Foto: E-stock

PROČITAJTE JOŠ: Slađa Alegro BROJI SITNO DO POROĐAJA, a sada je OTKRILA da li će njen muž PRISUSTVOVATI ROĐENJU DETETA! (FOTO)

Autor: Pink.rs

#Ana Bekuta

#Vagina

'