AKTUELNO

Sve je zakuvalo pitanje njene drugarice.

Danas je drugarica Marije Ane Smiljanić, Jovana, postavila nekoliko pitanja zadrugarima, nakon čega je izbio opšti haos. Naime, ona je u jednom trenutku pitala Zoranu Stefanov zašto stalno trčkara oko Filipa Đukić i kada će shvatiti da je on gleda kao igračku.

Foto: RTV Pink

Ja mislim da sam za ovim stolom i te kako razrešila to. Nikada nisam trčkala za Filipom. Ja sam svesna šta i kako je. Ne znam kada je ona videla da ja trčkaram za njim. Marija je sada potvrdila njenu rečenicu da sam ja jadnica koja trči za Filipom. Dešavala se situacija, dok je Filip mene lerao, da je rekao Mariji Ani da smo se ljubili. To nije istina! On je hteo da se opravda pred njom! Očigledno je da je on hteo da okrene neke stvari kako bi se opravdao kod Marije Ane. Neću da me niko pravi budalom i debilom. Spavao je kod mene te noći u krevetu, bio je bolestan. On je došao kod mene u krevet, nisam ga pozvala - rekla je Zorana.

Foto: RTV Pink

Kada je čula šta njena cimerka priča o Filipu Đukiću, Mariji Ani nije bilo drago, zbog čega je počela da viče i da se svađa sa ovim zadrugarom govoreći mu kako ne želi da je više pravi budalom. Marija je zahtevala i da joj Filip sve otvoreno kaže šta se dešavalo između njega i Zorane.

Foto: RTV Pink

Lepo te pitam šta je bilo?! Nemoj da se dereš na mene! Ti lažeš! Ne znam što imaš potrebe da lažeš! Jednom se poljubio, deset sekundi trajalo. Tako si mi ti rekao! Em ste se poljubili, em se dereš na mene! Što lažeš za te gluposti?! Ti si meni rekao da te je ona pozvala u krevet! Pi*ketino! Rekao si mi da nije mogao da ti se digne - vikala je Marija Ana na Filipa.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Zatim su Marija Ana i Filip nastavili sa svojom svađom, kako u dnevnoj sobi, tako i u dvorištu "Zadruge". Obezbeđenje je odmah reagovalo, a osim teških reči, oni su se međusobno unosili jedno drugom u lice.

Foto: RTV Pink

Šta sam slagao? Kakav si ti retard! Šta praviš sada frku ovde? Glumi sada debilčinu! Evo ti je žena koja je bila napolju, debilčino jedna retardirana! Zorice, ko je u pravu? To je bilo pre više od dva meseca! Ma pali bre više! Ko je slagao? Ti si bolesna, mi smo sada završili! - govorio je Filip Mariji Ani.

Foto: RTV Pink

Za vreme reklama, Marija Ana i Filip su se sve vreme svađali u dvorištu, a kada je prošla pauza, Đukić je želeo da se izvini kako svojoj devojci, tako i svim svojim cimerima sa kojima mesecima živi u Beloj kući.

Foto: RTV Pink

Ja se izvinjavam! Ne mora to da prihvati! Ona je meni malopre napolju rekla da mi je majka k*rva! Ja se njoj izvinjavam na tome što sam joj rekao k*rvetino i izvinjavam se svima - rekao je Đukić.

Kako je izgledala ova burna svađa, možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Zorana Stefanov

'