AKTUELNO

Iako ima kuću u Čeneju koja je nedavno skroz izgrađena, pevačica zbog supruga nasilnika ne sme da boravi tamo.

Prošle nedelje je po povratku iz noćnog provoda Luka Lazukić pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac koja je nasilnika odmah prijavila i zatražila razvod braka. Uzrok svađe bile su poruke u Lukinom telefonu od drugih devojaka, a on je u alkoholisanom stanju digao ruku na ženu koja mu je mesec i po dana pre toga podarila ćerku.

Foto: Pink.rs

Nataša ne može da se oporavi od trauma koje je preživela, a utehu je pronašla u roditeljskom domu u Novom Sadu.

Danima joj je bilo mnogo teško. Nekad bi poželela samo da izađe ispred zgrade i prošeta kučiće i bebu, međutim, to nije bilo moguće. Paparaci bi je dočekali ispred prozora čim ustane, a uprkos tome što zna kako mediji funkcionišu, ona nije mogla to više psihički da izdrži - rekao je izvor blizak pevačici.

Foto: E-stock

Bekvalčeva nije želela da ide sama sa ćerkicom Katjom u vikendicu u Čeneju, već je odlučila da bude kod roditelja.

Nije joj bilo prijatno da ide u Čenej, jer zna da bi postojala mogućnost da u nekom trenutku tamo dođe i Lazukić. S njim čovek očigledno nikad ne zna na čemu je. S obzirom na to da u pijanom stanju ne zna šta radi, postojala bi mogućnost da se zaputi ka Natašinoj kući, iako ima zabranu prilaska. Kada je dobro razmislila, odlučila je da ipak ode kod Mire i Dragoljuba, jer je tamo sigurna. Roditelji su joj veoma posvećeni, a tamo je i njena starija ćerka Hana, tako da je uverena da će joj biti mnogo bolje u društvu najbližih - dodao je izvor.

Foto: TvPink Printscreen

Inače, Lazukić sve ovo vreme nije video ćerku Katju ali je uspevao da gostuje u nekoliko emisija i u medijima pokuša da opravda svoje postupke.

Slušam ga kako priča da mu nedostaje dete. Koliko znam, on kao otac ima pravo da traži da je vidi, ali to nije uradio. Na sve moguće načine pokušava od sebe da napravi žrtvu, ali je jasno da mu to ne polazi za rukom - rekao je izvor.

Kako će se situacija dalje odvijati i koji epilog na sudu će dobiti ova priča, ostaje da vidimo.

Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#pevačica

'