AKTUELNO

Đoganijeva priznala trudnici da joj je iza leđa rekla: "Da Bog da se ne vratila", i da se oseća lepše bez Miljane!

Novinarka u studiju "Zadruge" sinoć je pitala Lunu Đogani zašto je rekla, kada je Miljana Kulić otišla na lekarski pregled: "Da Bog da se ne vratila", nakon čega je izbila svađa između trudnice, Mace Diskrecije, Lune Đogani i Slobodana Radanovića.

Foto: RTV Pink

Miljana i ja smo imale ozbiljne sukobe ovde. Ja se nikada nisam tako svađala sa nekim. Užasne smo stvari rekle jedna drugoj. Nisam znala gde je otišla, kasnije sam saznala. Rekla sam da mi prija kada Miljane nema da me provocira, da mi peva pesmu Ljubavnica i tako to. Mnogo me umara da me neko gleda tako popreko. Smatram da joj ništa loše nisam uradila, da bi išla tako i govorila. To sam rekla, ali to nije lepo i ja joj ne želim ništa loše - rekla je Luna.

Blogerka je dodala i kako je ranije imala lepo mišljenje o Miljani Kulić, koju je sve vreme branila Maca Diskrecija. Trudnica je strpljivo sačekala da Luna završi svoje izlaganje, kako bi ona rekla šta ima.

Foto: RTV Pink

Ja ću uvek komentarisati nju. O onome što radi ovde, uvek ću izneti svoje mišljenje. To što je izjavila da se ne vratim, to je morbidna izjava. Kako mogu da se ne vratim u rijaliti, ako mi se ne dogodi nešto loše? Ona je na sve spremna! Ja sam videla da ona nije dobar čovek! To mi niko nije preneo, sada sam saznala to od novinara. Od nje nema bolesnije osobe na svetu, samo se vucara ovde po kući. Ona je svesno ušla u vezu sa oženjenim čovekom! Đubre jedno, tako da mi kažeš! Ja sam otišla na kontrolu, to ste svi znali - govorila je Miljana.

Foto: RTV Pink

Nakon što je Miljana iznela svoj stav, usledile su reklame, u toku istih Slobodan Radanović i Luna Đogani otišli su u pab. Kada je došlo vreme da se nastavi sa odgovaranjem na pitanja novinara, oni se nisu vratili, zbog čega ih je u Belu kuću pozvala Mina Vrbaški kojoj je voditeljka Dušica Jakovljević rekla da to učini, posle čega su se oženjeni pevač i blogerka vratili.

Foto: RTV Pink

Vi ste večeras 54 puta rekli da je ona trudnica. Sad što je ona trudna, ja da joj ćutim? Da li je njoj neko zameri kada je rekla da su Lunine sestre k*rve? - izjavio je Sloba, nakon čega je ponovo izašao, ali se brzo vratio.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Slobo, ti si jedna obična žena! Luna je rekla da ja nosim kopile! Gaziću te do kraja! Ja se izvinjavam Luninim sestrama! Vi ste ista g*vna! Sada prevari Lunu, ostavi je i vrati se Kiji! Došao si i prevario ženu u rijalitiju! Živiš na račun drugih, Kija ga izdržavala, tako će i Anabela! Ti si jedno obično tele! - govorila je Miljana Slobi.

Luna Đogani rekla je u jednom trenutku Miljani Kulić da joj više ne spominje roditelje, a zatim je trudnica ispričala šta je nekada čitala u novinama o njenoj majci i njenom izabraniku.

Foto: RTV Pink

O Anabeli sam čitala da je započela vezu sa tim Andrejom, kada mu je devojka bila trudna. Kakva majka, takva ćerka! Tvoja majka je javna ličnost i voli mnogo rijaliti. Ja imam pravo da je komentarišem. Ne može od nekakve majke, da bude zlatna ćerka! - rekla je Miljana.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Sloba Radanović

'