AKTUELNO

Miljković tvrdi da je gleda samo kao drugaricu!

Miljana Kulić je, nakon što je Marku Miljkoviću dala tabletu za potenciju, izjavila da je ovaj zadrugar zaljubljen u nju i da on ima posebna osećanja prema trudnici. Kulićeva je to rekla u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem, a komentar Marka Miljkovića na ove Miljanine reči, želela je da čuje novinarka u studiju.

Foto: RTV Pink

Mi smo u drugarskom odnosu ovde. Imamo taj odnos od početka. Svađamo se zato što je ona takva kakva je, ja sam smiren i povučen, i onda dođe do svađe. Ne gajim neka osećanja prema njoj, što se tiče te neke priče momak i devojka. Draga mi je kao osoba i drug u Zadruzi - rekao je Miljković.

Foto: RTV Pink

Trudnica je zatim iznela i svoj stav o celoj situaciji, tom prilikom ona je rekla da ljudi imaju pravo da misle da su Marko i Kulićeva u ljubavnoj vezi.

Ja stojim da sam to rekla, komentarisala sam Marka kod Ognjena. Ja nekada kažem i da sam u Slobu zaljubljena, iz šale, ironična sam. Mnogi su rekli da sam Marku to dala da bi on mene j! To je suludo, ja sam u drugom stanju. On izgleda lepo, solidno - pričala je Miljana.

Foto: RTV Pink

U video-prilogu koji sledi, možete pogledati šta su još rekli Miljana Kulić i Marko Miljković. Podsetimo, Miljana je skoro bila i vođa, a tom prilikom je za omiljenu osobu izabrala Marka, zbog čega su zajedno spavali u istom krevetu u "Hotelu Zadruga", gde su provodili puno vremena sami.

Autor: S. K.

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

'