AKTUELNO

Pevačica je za portal Pink.rs ispričala kako joj protiču trudnički dani!

Pevačica Slađa Alegro u sedmom je mesecu trudnoće i s nestrpljenjem iščekuje dan kada će postati majka i na svet doneti svoje prvo dete. Ona već zna da će dobiti ćerkicu, a njen suprug Zoran i ona odlučili su da joj daju ime Mila.

Iako se povukla sa javne scene i ne daje izjave, za portal Pink.rs nije mogla a da ne otkrije kako joj protiču trudnički dani:

Super, super se osećam, bila sam na kontroli, sve je hvala Bogu dobro, kako treba, beba super napreduje i dobro je sve - rekla je Slađa.

Kako se porođaj bliži i ostalo je samo dva meseca, pitali smo Slađu da li se pribojava tog dana:

Ne razmišljam o tome uopšte. Kao i većina stvari u životu, nemamo mi baš mnogo veliki uticaj na štošta, tako da šta se desi tog dana, desiće se. Daće Bog da sve bude kako treba i da ide sve po planu i programu - kaže pevačica.

Njen suprug Zoran joj je i najveća podrška, a Slađa nam je otkrila i da li će se on naći u porođajnoj sali sa njom:

Nismo razgovarali na tu temu, kako on bude odlučio, nemam ništa protiv ni da bude tu, samo da ne padne u nesvest pa da njega oživljavaju, ali svakako ako bude odlučio, može da bude tu - rekla je ona kroz smeh i dodala da joj Zoran pomaže u svemu što treba i trudi se da joj olakša trudničke dane.

Iako se povukla sa javne scene i više ne nastupa, ona je izašla u susret svojoj drugarici Seki Aleksić i zapevala na njenom nedavno održanom koncertu u "Štark" areni. Kako su njih dve veoma bliske, a Seka ima sina, dok će Slađa dobiti ćerku, nismo mogli a da ne upitamo da li će se možda oroditi:

Da se orodimo? Šalimo se mi na tu temu stalno, ne bi bilo loše, svakako - rekla je Slađa kroz smeh za naš portal.

Autor: N. Vujčić

#Porođaj

#Slađa Allegro

#pevačica

'