AKTUELNO

Dragoljubu je teško da gleda ćerku u modricama.

Otac pevačice Nataše Bekvalac, koja je optužila svog supruga Luku Lazukića da ju je pre nekoliko dana u njenom stanu pretukao, Dragoljub Bekvalac, uključio se danas u Novo jutro na televiziji Pink i otvoreno pričao o tome koliko mu je teško zbog svega kroz šta prolazi njegova ćerka.

- Živeti i gledati sada Natašu u stanju u koje ju je jedan monstum doveo, majku svoga deteta, zaista je teško. Sve emocije rade i ja jako teško podsnoim to, a zamislite kako je tek njoj. Bol dođe i prođe, a ono što ostaje, to malo duže traje - rekao je on i nastavio:

Foto: TvPink Printscreen

Nataša je u tog čoveka zaista bila zaljubljena i sem ljubavi i lepog čoveka ipred sebe nije videla i čula nas, svoje sestre, bližnje i roditelje i nije pretpostavila da neko može iz princa da se pretovi u zver, zbog interesa. Ona je srcem ušla u tu vezu. Ona je već nekoliko puta doživela matlereitanja, koja nisu bila sa batinama. Izdraće i treći put da se razvede. Kada je došlo do tuče, udaranja po stomaku, odakle je pre mesec dana izašlo njegovo dete, onda zamislite kakav je to čovek koji je tukao majku svoga deteta koje se nalazilo na pet metara u drugoj sobi.

Foto: Youtube/Treće poluvreme

Prema njegovim rečima, Nataša je uvek bila vedra i raspoložena, ali je sada toliko skrhana da mu teško pada da je gleda.

- Nataša je nežna, plava, lepa i uvek vesela i nasmejana, pogotovu kada mi dođemo kod nje, a sada kada sam ušao i video jedno skrhano nežno telo bez trunke smeha, trunke snage, sa modricama, sa razbijenim telom, glavom, to je zaista neverovatno i to ne bih nikome poželeo da doživi. To je za stravu i užas - izjavio je on.

Foto: Youtube/Treće poluvreme

Jedina sreća, kako kaže, jeste to što Natašina ćerka iz prvog braka, Hana, nije bila sa njima u stanu.

PROČITAJTE JOŠ: KASNO SE SETILA: Stoja već danima DAJE LOŠ PRIMER, a tek sada je upozorila na POSLEDICE! (FOTO)

- Hana se u tom momentu nalazila kod nas, nije prisustvovala, na sreću, tom događaju. To je dete koje ide u školu i, znate kako, deca peti razred sve znaju sve vide. Drugarice dolaze sa tom pričom. Ona je povučena, ona je baš vezana za Natašu i nju je to izuzetno pogodilo. Jaka je, neće da priča o tome, a mogu misliti kako ona sve to doživljava. Moja ćerka je uspela mene da prevaziđe kao javna ličnost. Ona je sada stvorenje koje samo plače, koje ne može da priča i to će sigurno imati posledice po mene i moje zdravlje. Ali mora se izdržati i pobediti - zaključio je Dragoljub.

Autor: S. K. - V. T.

#Dragoljub Bekvalac

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'