AKTUELNO

Tvrdi da nije kriv za prebijanje pevačice.

Nakon incidenta koji je potresao domaću javnost, oglasio se glavni akter. Naime, pre nekoliko dana, kao bomba, u medijima je odjeknula vest da je popularnu pevačicu Natašu Bekvalac pretukao njen suprug, biznismen Luka Lazukić.

Ja sam oko 9.45 ujutru poljubio svoju suprugu i ćerku i izašao iz stana. Ona tada nije imala povrede. Ona je otišla posle toga, koliko vidim. Po mom izlasku iz kuće, očigledno. Što se tiče podliva na rukama i nogama, ona je išla na masažu protiv celulita - ispričao je Luka.

Foto: TvPink Printscreen

Lazukić navodi da neće odustati i da će se sa još uvek zakonitom suprugom boriti na sudu.

Ja nisam kriv, neka sud odluči. Naravno, ja ću se boriti za istinu. Ne samo svoju, već za istinu svih muškaraca koji su ovo pretrpeli od nje i koje radi po šablonu.Ta žena je spremna na sve. Da li ona može sama sebe da udari, da li može sebi da nanese povrede? Da li neko drugi to može da joj uradi zarad svega? Ja sam bio u stanu svojih roditelja jer sam došao po svoje dete koje je spavalo tu, pa da idemo na salaš. Tada saznajem sve iz medija, u šoku sam dva dana - izjavio je Lazukić.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, nakon kobne noći Nataša je otišla u Urgentni centar gde su joj konstatovane lakše telesne povrede. Policija se odmah dala u potragu za Lazukićem koji je ubrzo i priveden.

Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'