AKTUELNO

U pratnji advokata i sestre napustila je svoju kuću.

Posle nasilja koje je pretrpela od supruga Luke Lazukića, Nataša Bekvalac će, prema pojedinim navodima, osim razvoda zatražiti i potpuno starateljstvo nad ćerkom Katjom.

Ona je danas prvi put od subote uveče napustila svoj stan na Dedinju u pratnji advokata Nemanje Vlčeka i sestre i odvezla se automobilom u nepoznatom pravcu, ne želevši da komunicira sa okup'ljenim novinarima i foto-reporterima.

Foto: E-stock

Tom prilikom ona je bila obučena u crno, a naočarima i rolkom dugih rukava pokušala je da sakrije modrice koje je zadobila kada je suprug fizički nasrnuo na nju.

Nakon što je u noći između petka i subote pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac, protiv Luke Lazukića podneta je krivična prijava i određena mu je mera zabrane prilaska pevačici na mesec dana.

Bekvalčeva je nakon nasilja koje je doživela odlučila da na brak sa Lukom odmah stavi tačku, ali i da traži potpuno starateljstvo nad ćerkom Katjom, koju su dobili 28. februara ove godine.

Foto: E-stock

- Ona nije verovala da će Luka ikada dići ruku na nju, s obzirom na to da je oduvek bio brižan prema njoj i da se na sve moguće načine trudio da joj pokaže ljubav. Nataša je verovala da je ovo ljubav za čitav život, a trenutno dešavanje u njihovoj porodici potpuno ju je uništilo psihički - rekao je izvor blizak pevačici i nastavio:

- Nisu dočekali ni godinu dana da budu u braku, što je Nati zaista veliki životni poraz. Ona je dala celu sebe za taj brak, ali očigledno da je Lazukić više voleo provod i zabavu sa drugim ženama. Nataša će se u toku današnjeg dana sastati s advokatom, kako bi donela konačnu odluku. Najverovatnije će tražiti potpuno starateljstvo nad ćerkom Katjom, jer ne želi da dete odrasta pored oca koji lako može da postane nasilan.

Foto: Instagram

Kako se navodi, par nije imao zajedničku imovinu.

- Što se tiče njihove zajedničke imovine, ona ne postoji. Sve što su imali je Natašino, osim njegovog motora. Čak je i automobil koji vozi njen. Neće imati nikakvo pravo na kuću u Čeneju, jer ništa nije uložio. Sve je već bilo gotovo kada su se njih dvoje venčali - ispričao je pomenuti izvor.

Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'