separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

TEK SAD KREĆE IGRA: Toma napravio NIKAD BOLJI POTEZ, ona će biti novi VOĐA! (VIDEO)


Da li su to očekivali?


U toku jučerašnjeg izbacivanja do samog kraja bilo je neizvesno da li će Toma Panić ili Luna Đogani zauvek napustiti Zadrugu. Razlika u glasovima bila je minimalna, ali je sreća bila na Luninoj strani.

Autor: TvPink Printscreen

Nakon što je Tomislav napustio najpopularniji rijaliti na ovim prostorima, on je gostovao u studiju kod Dušice Jakovljević, gde je napisao pismo i imenovao novog vođu. 

Autor: TvPink Printscreen

Svi takmičari su takođe bili nestrpljivi da saznaju ko će im u toku ove nedelje biti glavni i odgovorni, iako se već pretpostavljalo da će to biti njegova devojka Mina Vrbaški.

Kako bi se manekenova odluka konačno obelodanila, Veliki šef je poslao i Tomino pismo:

Dragi zadrugari, zakuvajte to još malo, jer tek sad kreće igra. Za vođu postavljam moju prelepu damu Minu! Čuvaj se Mina i smej se! - poručio je Toma.

Ukućanka je ovo i očekivala, pa je dala samo kratak odgovor na to.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Samo bih da kažem, ako se kojim slučajem bude išlo u veliku kupovinu, kad budžet bude stigao, napišite sve na jedan veliki papir, sastanak je završen! - rekla je Mina.

Mnogi su prokomentarisali da je ona najmlađa učesnica i vođa, ali nisu krili da im je drago zbog toga. Kako je ovo imenovanje vođe izgledalo, pogledajte u nastavku:

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti