AKTUELNO

Isplivavaju novi detalji iz života supruga Nataše Bekvalac!

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je IT stručnjak, Luka Lazukić, u noći između petka i subote pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac i naneo joj povrede zbog kojih je završila u Urgentnom centru.

Foto: E-stock

Od tog trenutka svakodnevno isplivavaju novi detalji na površinu, a jedan od njih je da Lazukić duguje 50 hiljada evra određenoj grupi ljudi, koji su ga svakodnevno pritiskali kako bi novac vratio. Zbog toga je došlo do prve velike svađe između Nataše i njega:

- Uveliko se o tome pričalo i ranije, samo je sada eskaliralo. On duguje velike pare nekim ljudima, otprilike, kada se sve sabere, blizu 50.000 evra. Nataša je počela da dobija pozive sa raznih strana i tražili su od nje da vrati pare koje duguje njen suprug. Kada je to čula, bila je šokirana. Nije verovala šta ju je snašlo, jer se to njoj nikada ranije nije desilo. Nataša je želela da razgovara sa Lukom o svemu, međutim, on je odbijao da priča o tome i tada je, malo pred Uskrs, došlo do svađe. Luka je napustio stan i otišao kod roditelja na nekoliko dana, nakon čega su Nataša i on izgladili odnose - kaže izvor blizak Lazukiću.

Foto: Pink.rs

Njegovi roditelji ostali su nemi na ovaj slučaj. Podsetimo, Lazukić je saslušan u policiji zbog nasilja nad suprugom i pušten da se brani sa slobode, ali je dobio zabranu prilaska Bekvalčevoj.

Autor: Pink.rs

#Luka Lazukić

'