AKTUELNO

Drago joj što je Kristina nastavila druženje sa pevačicom!

Kada su Slobodan Radanović i Kristina Kockar priredili svadbu, pozvali su Nadeždu Biljić da im peva na istoj, jer su Slobodan i Nadežda bili dobri prijatelji. Ti odnosi zahladneli su nakon što je Radanović prevario svoju suprugu sa Lunom Đogani, a Nadežda ušla u "Zadrugu".

Foto: Printscreen Youtube

Tom prilikom nekadašnji bliski prijatelji, više puta su se svađali, a gostujući u studiju rijaliti programa "Zadruga" zajedno sa majkom Nadežde Biljić, Slavicom, majka Kristine Kockar, Nadica, iznela je svoj stav o ovoj ukućanki. Podsetimo, Nadežda je u toku svađa sa Slobodanom rekla kako ju je on kontaktirao u kasnim večernjim satima, dok je bio u braku sa Kijom.

Foto: RTV Pink

Ja nju znam kao Slobinu prijateljicu. Nadežda je sama izjavila da je on njoj poslao poruku da dođu da se druže, ali mojoj Kristini kada je ušla Nadežda nije se svideo taj njen nastup. Malo se Nadežda zapetljala, ali mi je drago što je Kija nastavila dobar odnos sa Nadeždom i shvatila da je ona dobra duša i dobra devojka. Drago mi je što joj nije to zamerila - rekla je Nadica Zeljković.

Foto: RTV Pink

U nastavku je Kijina majka dodala i da smatra da se Nadežda Biljić izgubila u prvim danima svog boravka u "Zadruzi". Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Nadežda Biljić

'