AKTUELNO

Iako je glumica insistirala da deca pripadnu njoj, popustila je.

Kada je reč o razvodu Anđeline Džoli i Breda Pita stavka oko koje su najviše mimoilazili bila je starateljstvo nad šestoro dece. Kako piše britanski tabloid "San" ("The Sun"), ona je konačno popustila i pristala je da ona i njen bivši muž Bred Pit dele starateljstvo nad šestoro dece

Foto: Tanjug

Tako će Medoks, Paks, Zahara, Šilo, Vivijen i Noks ubuduće mnogo češće viđati oca, a on će zajedno sa Anđelinom donositi odluke o njihovom odrastanju i vaspitanju.

Ovo je njen veliki ustupak, piše magazin, jer je upravo odnos prema deci prelomio da se par razvede. Navodno, Anđelina je uhvatila Breda u pijanom stanju kako čuva decu, a znao je, pisali su mediji, da bude i pod dejstvom opijata, nasilan i grub.

Bred i Anđelina sporazumno su dogovorili sve uslove razvoda. Sve će se finalizovati za nekoliko nedelja. Bila je ovo veoma teška pravna bitka - otkrio je izvor blizak paru za "San".

Foto: Tanjug

Neki su sumnjali da će se razvod ovog holivudskog para poništiti, ali to se neće desiti. Anđelina i Bred će imati dobar odnos zbog dece, a Pit je krenuo na terapiju jednom nedeljno kako bi poradio na svojoj očinskoj ulozi, za koju se toliko borio.

Pink.rs

#Anđelina Džoli | Angelina Jolie

#Bred Pit | Brad Pitt

#Razvod

#deca

'