AKTUELNO

Brine da li će dovoljno pocrneti.

O intimnom odnosu Nadežde Biljić i Mikija Đuričića, koji se dogodio za Uskrs, i dalje priča ceo Balkan. Ovim ukućanima se toliko osladila akcija, da su istu ponovili noćas, samo dan kasnije.

Foto: RTV Pink

Međutim, Mikiju izgleda da nije dovoljna samo jedna lepša polovina, zbog čega je danas počeo da merka i druge. Dok su se sunčale pored bazena, pčelar je prišao Mariji Ani Smiljanić, Sanji Stanković i Ani Korać, nakon čega je počeo da komentariše njihov izgled, pa svojim šaljivim komentarima nije poštedeo ni Jovanu Tomić Matoru.

Foto: RTV Pink

Marija Ana ima lepu g*zu, sada kada malo bolje pogledam. Vidiš! Marija Anica nema ni celulita, ni strija, ni ništa... Ja to ne vidim nigde. Nisam zagledao ranije, ali mene nervira kao pojava. Imaš tu tetovažu, kao usnice na g*zici - rekao je Miki Mariji Ani.

Foto: RTV Pink

To je Filip radio - rekla je Marija Ana.

Miki je zatim počeo da deli komplimente Sanji Stanković, a onda i Ani Korać, koju je odveo na nekoliko minuta od bazena u sobu za rehabilitaciju, gde on spava. Tamo je pčelar Ivanjičanki želeo da poklini kupaći, ali se Ani nije svideo, jer je ustanovila da se radi o muškim kupaćim gaćama.

Foto: RTV Pink

Izgledaćeš kao seljanka ako ti g*za bude bela. Je l' sad bela? Da vidim! - govorio je Miki Ani, a zatim je nastavio dalje: A, Matora, i ti si tu! Ali vidi Mariju kakvo d*pe ima. Lepa! Lepa! Ti samo ne progovaraj Marija Ana i bićeš top pi*ka! - ubeđen je bio Miki.

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

'