AKTUELNO

Pevačica je za naš portal otkrila kako ovaj veliki hrišćanski provodi njena porodica.

Vernici pravoslavne veroispovesti danas proslavljaju Uskrs, najveći hrišćanski praznik. Pevačica Maja Nikolić za naš portal otkrila je da se ona, ali i njen sin Lazar mnogo raduju ovom prazniku.

U petak smo Lazar, moja svekrva Milena i svekar Rajko zajedno ofarbali 150 jaja. Lazar obožava farbanje jaja i učestvuje bukvalno u celom procesu farbanja i urkašavanja uskršnjih jaja. Ove praznične dane provodimo uvek zajedno, porodično. A Lazar će danas da podeli sva jaja i slatkiše deci u komšiluku - rekla je Maja za Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

Majin mlađi sin Lazar ove godine je ukrasio i čuvarkuću srebrnim slovima, a kako nam je sama priznala, on svake godine na Uskrs dobije poklone pa je i to jedan od razloga što se posebno raduje ovom prazniku.

Foto: Privatna arhiva

Nedeljom ujutru uvek idemo na liturgiju a posle toga se okupimo na porodičnom ručku. Lazar će danas dobiti poklone od svih nas i zaista uživamo u svakom trenutku ovih nekoliko dana - iskrena je bila Maja Nikolić.

Maja i njeni najbliži ofarbali su čak 150 jaja, ali i njeni fanovi imali su posebno iznenađenje. Oni su jaja ukrasili Majinim fotografijama, a ovaj gest ju je posebno oduševio.

Foto: Privatna arhiva

Moji fanovi su ova jaja ukrasili i napravili za Lazu i mene i poslali nam na Fejsbuk i Instagram - otkrila je Nikolićeva.

Autor: J. V.

#Maja Nikolić

#Uskrs

#pevačica

'