AKTUELNO

Nakon svega rešili da odaju veliku tajnu.

Danima se nagađalo o tome šta se dogodilo u kupatilu između Kristine Kije Kockar i Filipa Đukića. Zakonita supruga Slobodana Radanovića tvrdila je da su njih dvoje samo prali veš, ali pojedini zadrugari su bili uvereni da je između njih bilo intimnih odnosa.

Foto: TvPink Printscreen

U toku današnje igre istine, Teodora Džehverović pitala je Milana Miloševića o tome šta zna o Kiji i tajni koja se toliko dugo skriva.

Milane, juče si nagovestio nešto da ćeš za Kiju da pitaš kada bude igra istine. Da li želiš da nam kažeš o čemu se tu radi - uputila je svoje pitanje Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

Znam da Kija sada neće reći istinu. Ja verujem Krunićki, ona se ne bi zaklela u to što se zaklela (u bolesnog oca) da nije istina. Kija je priznala to nešto Jeleni - rekao je Milan poprilično zagonetno.

Naime, Kija se poverila svojoj rijaliti drugarici Jeleni Krunić da je ipak bila intimna sa Filipom. Pre nego što je diskvalifikovana, Jelena je ovu tajnu ipak odala pojedinim zadrugarima o čemu su oni govorili danas.

Foto: RTV Pink

Sećate se igre istine kada sam ja pitala Jelenu da li smatra sebe za prijatelja i kako je nije sramota da se kune u svog bolesnog oca. Ona se tada postidela i pogla glavu. Nisam htela da odajem o čemu je reč, ali njena reakcija je sve rekla - ispričala je svoju verziju priče Zorana Stefanov.
Ona se nekoliko puta klela u oca, tako da verujem Kiji. Jelena Krunić se kune kada laže. Meni se Kija zaklela u nekog člana porodice da nije imala se*sualne odnose sa Filipom - obrazložila je Miljana Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Probala da ih POMIRI, pa napravila još GORU SITUACIJU! Teodora NAPALA Bebi Dol, ona se ŠOKIRALA! (VIDEO)

Kako je izgledala ova veoma komplikovana situacija i kako je Kockareva reagovala na celu priču, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Filip Đukić

#Jelena Krunić

#Kristina Kockar

'