AKTUELNO

Osećaj se ne može opisati!

Pevačica Mia Borisavljević porodila se u 20. marta i na svet donela svoje prvo dete, devojčicu kojoj su njen izabranik, Bojan Grujić, i ona rešili da daju ime Ema. Odmah posle porođaja, ona je za portal Pink.rs podelila prve utiske:

Sve je proteklo u najboljem redu. Ema i ja smo dobro, ona je zdrava devojčica od 3.650 grama. Malo je reći da smo presrećni - izjavila je Mia za Pink.rs.

Danas, nešto pre podneva, ponosni tata došao je po svoje dve dame u porodilište "Narodni front", noseći u ruci nosiljku za bebu. On je samo projurio pored okupljenih novinara kako bi što pre otišao po svoje devojke.

Foto: Pink.rs

Nekih sat vremena kasnije, ruku pod ruku sa Bojanom, izašla je i Mia, sa velikim osmehom na licu, u crnoj odevnoj kombinaciji preko koje je nosila crveni kaput i sa velikim naočarama.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Sve je super, osećamo se dobro. Osećaj ne može da stane u reči. Imam pomoć oko bebe, majka je tu, pa ćemo se organizovati - izjavila je presrećna pevačica.

Foto: Pink.rs

Pošto je okupljenim novinarima dala izjavu, pevačica je ušla u auto u kom se nalazila njena ćerka Ema, a srećna porodica uputila se u svoj dom gde će, nema sumnje, uživati u danima koji dolaze.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: N. V./ S. K.

#Beba

#Bojan Grujić

#Mia Borisavljević

'