AKTUELNO

Ona je pokazala gde joj je mesto, sad je samo stvar sudbine i sreće gde će završiti, na vrhu ili na nekom drugom ili trećem mestu, rekao je Milan.

Petnaestogodišnja Teodora Tara Stojanović ostala je dosledna svom stilu i otpevala pesmu na engleskom jeziku, hit novijeg datuma "Rockabye". Ova takmičarka podigla je ceo studio na noge i nagrađena je sa svih pet glasova stručnog žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Ne moram ja ništa da pričam, neka kaže neko drugi. Ja uvek jedno isto pričam, ona ovde dolazi i ređa radijske hitove i zvuči kao isproducirana. Ništa tu nema novo. Ona je pokazala gde joj je mesto, sad je samo stvar sudbine i sreće gde će završiti, na vrhu ili na nekom drugom ili trećem mestu - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

- Prvo, izgledala si fantastično! Izuzetno mi se dopada kako izgledaš večeras. Sviđa mi se što svaki put kad izađeš na scenu si potpuno drugačija. U svakom smislu reči si odgovorila na zadatak danas. Ja punim srcem navijam za tebe. Mislim da si vanserijska, svoja, umetnica i to se jako ceni i važno je za jednog pevača - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Milan uvek gađa suštinu, ti si moderna, gotovo isproducirana dok pevaš. Šta god da izabereš, izvedeš perfektno! Ti sve razumeš, sve lepo izgovaraš, nema šta da se doda - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Teodora Tara Stojanović

'