AKTUELNO

Ona joj je najviše zamerila.

Prethodnog dana desio se veliki sukob u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Jovana Tomić Matora izgubila je živce i skočila na Marka Miljkovića. Ona je tom prilikom udarila šamar svom cimeru i pljunula ga što je produkcija osudila i kaznila je.

Ove večeri u studiju gostuju novinari koji postavljaju pitanja zadrugarima. Jedno od pitanja bilo je upućeno Matoroj. Darka Tanasijevića, novinara portala pink.rs interesovao je ko su ti ljudi koji nisu prišli Matoroj nakon izrečene kazne i sa kojima ona više neće komunicirati.

Foto: TvPink Printscreen

Pored Milana i Andrijane moram da pomenem i Mikija koji su mi odmah prišli. U tom trenutku me je pojeo bes, nisam videla ni Slobu, niti sam čula Sanju da me je smirivala. Prišla sam odmah ljudima do kojih mi je stalo, Slobi, Mići, Bori, Fići i Mikiju. Marko je najmanje kriv za taj konflikt. Mnogo sam potresena zbog nekih stvari, ceo dan sam se svađala sa Sanjom, bilo mi je teško da budem na mestu vođe. To sa Markom je bila kap koja je prelila čašu. Uradila sam, snosim kaznu ali ne osećam potrebu da mu se izvinjavam. Izvinjavam se Sanji, svojim roditeljima i produckiji. Najgore mi je što sam izdala sebe. Preterala sam, kriva sam, mogla sam da se zaustavim. Ali ja tada ništa nisam videla od besa - rekla je Matora.

Ipak, Miljana Kulić zamerila je Tomićevoj što se nije otvoreno i konkretno izvinila Miljkoviću.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DA LI ĆE USPETI DA JE PREOTME OD TOME? Đekson dobio tajni zadatak, moraće baš da se potrudi oko Mine! (VIDEO)

Sram te bilo, ti si loš čovek. Prvenstveno treba Marku i njegovim roditeljima da se izviniš - vikala je Kulićeva izrevoltirano.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

'