AKTUELNO

Želi da joj uzme sav novac?

Reper Kevin Federlajn, bivši suprug Britni Spirs, zatražio je od pevačice još para za izdržavanje njihove dece, sinova Džejdena i Šona Prestona. Kako piše TMZ, Federlajn je pozvao oca svoje bivše žene Džejmija i zahtevao još novca, jer je, kako kaže, u finansijskim problemima.

Kevin navodno dobija 20 hiljada dolara godišnje za izdržavanje dece, međutim, kako stvari stoje, to njemu nije dovoljno. Federlajnovi advokati istakli su da su sinovi Džejden (11 godina) i Šon Preston (12 godina) odrasli i da reperu treba još novca od onoga što dobija.

Njegovi advokati su se takođe raspitivali o uspešnim nastupima Britni Spirs u Las Vegasu, na kojima je, navodno, zaradila "brdo" novca.

Cela ova situacija prilično je iznervirala Britninog oca Džejmija koji je Federlajna upitao gde ide tih 20 hiljada dolara koje dobija svakog meseca! Gospodin Spirs je naveo da uspeh njegove ćerke nema nikakve veze sa potrebama Šona Prestona i Džejdena, i da Britni nije odgovorna za Kevinovo izdržavanje, kao i izdržavanje drugih porodica.

Podsetimo, Spirsova je nakon razvoda 2007. godine platila Federlajnu 1,3 miliona dolara, a i dan danas daje mu ogromne sume za izdržavanje dece.

Autor: Pink.rs

#Britni Spirs

#pevačica

'