AKTUELNO

Goran Vasić, otac folk pevača Slobodana Vasića, godinama nije znao da njegov sin ima ćerku.

U žiži javnosti proteklih dana svakako je folk pevač Slobodan Vasić koji, kako sam kaže, već izvesno vreme živi pod policijskom zaštitom zbog pretnji smrću bivšeg supruga njegove sadašnje devojke Marine Perišić.

Foto: Instagram

Sloba i Marina su nekada bili zajedno, a sada su obnovili vezu i otpočeli zajednički život sa dvema devojčicama - mlađu ćerku Marina je dobila u braku sa bivšim, nevenčanim suprugom Strahinjom, koji im sada narušava mir, dok se ispostavilo da je otac starije ćerke ni manje ni više nego Slobodan Vasić!

Pevač je, navodno, nedavno uradio DNK analizu koja je potvrdila očinstvo, pa je svoju ćerku i prihvatio, a ova informacija šokirala je javnost, ali i njegovog oca koji pet godina nije znao da ima unuku.

Foto: Instagram

Srećan sam, ne želim ništa da komentarišem. On i ja se ne čujemo - kratko je rekao Slobin otac Goran i prekinuo vezu.

Foto: Facebook

Takođe, i Valentina Vučićević, bivša verenica pevača, živela je u neznanju, a novinarima je otkrila da joj pevač nikada nije rekao da ima ćerku.

Nisam imala pojma da ima dete. Dok smo bili zajedno, on ni u jednom trenutku nije pominjao da je napravio dete. To je sada već njegova stvar, neka je živ i zdrav - poručila je bivša verenica pevača.

Autor: D. Tanasijević

#Marina Perišić

#Slobodan Vasić

#pevač

'