AKTUELNO

Želi da joj prirpemi poklon za pamćenje.

Jovana Tomić Matora je u nekoliko navrata pokazala koliko je kreativna kada je u pitanju priprema iznenađenja svojoj simpatiji Sanji Stanković. Otkako je plavuša priznala da gaji emocije prema ovoj ukućanki, Matora želi na sve načine da joj ugodi.

Foto: RTV Pink

Iako njih dve nisu zvanično šest meseci zajedno, Matora smatra da je od 28. septembra počela njihova ljubav. Ona je od Drveta mudrosti zatražila da joj izađe u susret i omogući joj da iznenadi Sanju povodom njihove šestomesečnice.

Ja znam da bi ona želela da vidi svoju kucu Ričmonda. Koliko god da joj nedostaje kuca, postoji jedna osoba, meni jako draga, moj prijatelj Mačor, on pravi nemoguće stvari od cveća. Pošto njoj nedostaje kuca, on bi meni napravio kuče od cveća i isti taj drugar pravi razne zavrzlamice od čokoladica. Meni je napravio pe*is za rođendan od belgijske čokolade. Sanji da napravi cipelice od čokolade, salonke, broj 37. Ja bih napravila piknik na vrhu drveta - rekla je Matora sa osmehom na licu.

Foto: Printscreen Youtube

Matora je bila vrlo uzbuđena dok je pričala o svemu ovome, a ono što je evidentno na osnovu njenog ponašanja i izraza na licu jeste da ne može da sakrije svoju zaljubljenost prema Stankovićki i da uživa da provodi vreme sa njom.

Ona je meni pristala da bude devojka. Ja se sećam trenutka kada sam se zaljubila u nju, a sada je volim. Ona nije osetila zaljubljenost koliko je počela da me voli. Mnogo je teška. Ja ne znam šta bih radila bez nje, a i ona bez mene. U životu nisam mogla da verujem da mogu da odlepim za nekom ribom - nije krila svoje oduševljenje Jovana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dok je Tomićka pričala kako iznenađenje sprema Sanji, Kristina Kockar je prisluškivala sve vreme iza vrata Rajskog vrta, pribojavajući se da ne sazna za njenu tajnu da se poljubila na blic sa njenom simpatijom.

Pročtajte još: Andrijana RONILA SUZE RADOSNICE zbog ulaska svog oca, OVAJ zadrugar POLJUBIO RUKU Bebi Dol! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'