AKTUELNO

Obezbeđenje sprečilo fizički okršaj.

Danas su zadrugari birali onog ko ne sme da iskaže svoje mišljenje. Tokom izlaganja Marka Miljkovića nastao je sukob između njega i Slobodana Radanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Pevača je isprovociralo to što je Marko imitirao njega u situaciji kada se njegova devojka, Luna Đogani, raspravljala sa Milicom Dugalić.

Sporna situacija nastala je samo nekoliko minuta pre njihovog obračuna kada se Luna obratila Milici i odgovorila joj na prozivke da je ona ta koja se plaši da kaže šta misli.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POBESNEO, PA SKOČIO NA MARKA, LUNA NIJE MOGLA DA DOĐE SEBI: Obezbeđenje jedva savladalo RAZJARENOG Slobu! (VIDEO)

Samo moram da odgovorim Milici. Ako je iko od nas troje ovde iskren, to sam ja. Ja sam uvek, od početaka iznosila ono što mislim. Nekad prećutim i progutam knedlu, ali se ne služim lažima, ne uvlačim ništa u folije, kao neki. Svesna sam toga da vi mene ne gotivite, zbog nekih vaših frustracija. Ljubomorni ste jako, ja sam to videla više puta, pogotovo kad neko peva pored vas kao što je pre neko veče krenula Nadežda da peva. Vi ste tad izgoreli, počeli ste da crvenite - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Kako da nisam isfrustrirana zbog tebe, znaš li ti gde si i šta si, šta radiš? Pa nismo ti mi ovde mama i tata. Imaš halucinacije u nemoći. Hvala ti, nedorasla i nezrela devojčice, čuvali su te mama i tata, sad te čuva Sloba, ko zna ko će kad izađete. Ostavi je da odraste. Ja u mojim godinama ne mogu ništa da izgubim, a ona može mnogo toga, prvo može tebe da izgubi - poručila je Milica Slobi.

Nakon ove rečenice Radanović je počeo da se raspravlja sa Dugalićkom naglas ali i sebi u bradu.

Upravo ovu situaciju Marko je izimitirao što je Slobu dovelo do ludila nakon čega je krenuo na njega. Obezbeđenje je brzo reagovalo i sprečilo fizičko obračun dvojice zadrugara.

Kako je izgledala situacija koja je inspirisala Miljkovića i pokrenula ceo problem, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Milica Dugalić

#Slobodan Radanović

'