AKTUELNO

Lazović se oglasio za Pink.rs i otkrio da li će uprkos svemu ostati uz Kiju do kraja!

Kristina Kija Kockar pre nekoliko dana sve je iznenadila izjavom u rilajilitiju koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' čime je dovela u pitanje vezu sa mladim biznismenom iz Budve Andrijom Lazovićem.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: JEDNA REČENICA JE ODALA: Ovo je DOKAZ da Kija nije u vezi sa Andrijom!?

- Moj muškarac mora da bude finansijski obezbeđen. Da ne živi sa roditeljima, da ima pametan humor i da ne puši. Pa momci, javite se - rekla je Kija opisujući svog idealnog dečka, ne pomenuvši Andriju nijednog trenutka, i time zbunila sve.

Kako bismo čuli šta o tome misli Andrija, kontaktirali smo ga, a on je za Pink.rs prokomentarisao da je trenutno fokusiran samo na posao, kao i da nema vremena da prati kako se Kija ponaša u rijalitiju.

Foto: Instagram

- Trenutno nemam vremena da pratim Kijino učešće u ''Zadruzi''. Posvetio sam se poslu i obavezama koje imam oko lokala jer mi kreće sezona za oko mesec i po dana ovde u Crnoj Gori. Sve što saznam, saznam putem društvenih mreža, moji bliski ljudi znaju da ne treba time da me opeterećuju - kaže Andrija za Pink.rs i dodaje da trpi veliki pritisak od strane svoje porodice zbog cele situacije, ali otkriva i da li će uprkos svemu ostati uz Kiju do kraja.

Foto: Printscreen Instagram

Ne prija ni meni, a ni mojoj porodici to što sam svakog dana po novinama. To je veliki pritisak, nikom to ne bi prijalo. Ostajem pri tome što sam vam i ranije rekao, da ću Kiju sačekati kada bude izašla iz ''Zadruge''. Što se mene tiče, videćemo kad bude izašla sve, a sada ne želim da se opterećujem onim šta ona tamo radi i izgovara - rekao je Lazović za naš portal.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: M. K.

#Andrija Lazović

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'