AKTUELNO

Nisu mogli da veruju šta vide pred sobom!

Petogodišnji Ljuba Stanković poslednji je takmičar u večerašnjoj emisiji i svi su, može se slobodno reći, čekali da vide šta će uraditi kad se pojavio na sceni. Prva pesma koju je otpevao bila je "Ya habibi yalla" koju u duetu izvode Džipsi Kings i Alabina. Svojim igranjem oduševio je žiri, koji je odmah morao da podigne svoje stolice i da gleda njegov nastup.

Sjajan si! - rekla mu je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Druga pesma kojom se Ljuba predstavio bila je "Živim da te volim" Saše Kovačevića, uz koju je Ljuba imao i glumački momenat i slanje poljubaca članicama žirija. Na samom kraju dobio je veliki aplauz i ovacije žirija koji su oduševljeni njim.

Foto: TvPink Printscreen

Ako ne pobediš ove godine u Pinkovim zvezdicama, ja ću misliti da je namešteno nešto, samo da znaš - rekla mu je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Neverovatno! Ljubo, stvarno si uspeo da me iznenadiš, bravo! - rekla mu je Jelena.
Meni da jave kad je Ljuba sledeći put na spisku, da ponesem lupu da ne propustim ništa! I svi takmičari treba da pogledaju njegov nastup, da im bude jasno da treba da uživaju, da se opuste, da treba da im bude fino na sceni - rekao mu je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si pravi razlog zbog čega ovaj šou program postoji i treba da postoji. To si ti. Ti si najmlađi i najbolji. Onakav ples u prvoj pesmi, šmekerski nastup u drugoj, vokalna tehnika sa pet godina... Kao da si neki dar sa neba! - bila je iznenađena Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'