AKTUELNO

Biće to dve noći za pamćenje!

Dan žena u beogradskoj Štark Areni ove godine slaviće se dva dana! Glavni "krivac" za to je Saša Matić, koji će 08. i 09. marta održati spektakularne koncerte, a ako je suditi prema informacijama sa terena, Arena će oba dana biti ispunjena do poslednjeg mesta.

Dve noći najlepših emocija i energije upotpuniće najskuplja i najsavremenija produkcija, nešto što nemamo priliku videti na domaćim koncertima. Specijalni efekti, pažljivo osmišljena scenografija, plesači, samo su mali deo onoga što će pratiti oba koncerta.

Tim "Kamarad produkcije" koja organizuje oba spektakla, mislio je o svakom detalju, pa tako i o pevačevom stajlingu za koji će se pobrinuti Saša Vidić.

Pevača i njegove goste pratiće orkestar Ace Sofronijevića. Iako je Saša odlučan u nameri da ne otkriva goste, saznali smo da će mu se, pored ostalih, na bini pridružiti Aca Lukas i Mile Kitić koji će sa njim otpevati njihov čuveni trio "Da me je ona volela".

"Sve je spremno, ja sam jako nestrpljiv i jedva čekam da izađem na binu. Goste ću imati ali ne bih otkrivao imena. Sve što ću vam reći jeste da ćemo obe večeri, uz sve pesme koje volite, pevati i sve moje duete. Ostalo ćete saznati u Areni. U svakom slučaju bićete oduševljeni izborom" - rekao nam je Saša, dodajući da će koncerte započeti svojim novim hitom "Ne bih ništa menjao".

Dodajmo još i to da je pevač i ovoga puta deo prihoda od oba koncerta, koje organizuje Kamarad produkcija, usmerio u humanitarne svrhe.

To je ustaljena praksa da od svakog koncerta izdvojimo deo sredstava u humanitarne svrhe. Ovoga puta pomoći ćemo dečje odelenje Instituta za onkologiju nabavkom medicinske opreme i ostalih potrepština koje će deci olakšati boravak na odelenju. Moram napomenuti da su se ovoj akciji priključili i Štark Arena predvođena direktorom Đorđem, kao i grad Beograd na čelu sa gradonačelnikom Sinišom Malim - rekao nam je Matićev menadžer Marko Maksimović.

PROČITAJTE JOŠ: O NJEGOVOM RATU S IVANOM PETERS SVI PRIČAJU! Danijel Pavlović konačno PROGOVORIO, pa se dotakao AFERE PLEJBEK (FOTO)

Autor: Pink.rs

#Kombank Arena

#Saša Matić

#koncert

'