AKTUELNO

Sprema im još veće iznenađenje.

Lunu Đogani i Slobu Radanovića oduševila je informacija koju im je otkrila njena mama Anabela Atijas pre nekoliko dana, kada su u "Zadruzi" obavile telefonski poziv. Naime, pop pevačica je iskoristila ovu priliku da ohrabri svoju ćerku i oraspoloži je, što je zasigurno uspela informacijom da će vrlo brzo iznajmiti stan u koji će se njih dvoje useliti nakon što završe učešće u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Međutim, Anabela se predomislila i odlučila da Luni priredi još veće i lepše iznenađenje.

Foto: Pink.rs

- Prvo sam mislila da joj iznajmim stan, ali posle sam shvatila da je bolje da ga kupimo, jer je na duže staze svakako isplatljivije. Baš razgledam ovih dana i raspitujem se, najverovatnije ćemo odabrati stan od pedesetak kvadrata, ima baš lepih tu na Novom Beogradu. Do juna bi sve to trebalo da bude gotovo. Ona voli taj kraj, navikla je tu i drago mi je što će, eto, ona i Sloba imati svoj kutak gde će moći da uživaju i nastave svoju vezu… Jedino što ja mogu da uradim jeste da ih podržim, pomognem im i poželim im svu sreću - kaže Anabela za Pink.rs i otkriva da će svojim savetima pomoći Luni da svoj zarađeni novac investira na pravi način i pokrene sopstveni biznis, ali da će konačnu odluku ipak imati njena ćerka.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: RTV Pink

- Naravno, posavetovaću Lunu i mislim da je najbolje da novac uloži u osnivanje privatnog biznisa. Ja sam tu da joj pomognem koliko god mogu! Nju najviše interesuje moda, ima i svoj modni blog, sve joj to odlično ide i mislim da će novac uložiti u to što voli. Bilo bi super da otvori neki butik ili možda započne svoj modni brend, modnu liniju… Mlada je i talentovana, ima smisla za to... Što da ne - zaključuje Anabela.

Foto: Printscreen Youtube

D. T.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'