AKTUELNO

Dečko joj poručio, između ostalog, da nema želju da bude toliko bliska sa njegovom suprugom koja je ranije sinoć izjavila kako zna da od veze Slobe i Lune nema ništa nakon izlaska iz "Zadruge"!

Nakon pitanja gledalaca, Slobodan Radanović imao je negativan komentar na račun ponašanja svoje devojke Lune Đogani, zbog čega je ovaj zaljubljeni par vodio dug i temeljan razgovor u spavaćoj sobi.

Foto: RTV Pink

Ti si histerična, neću da pričam sa tobom kada si takva! Samo prestani da me napadaš. Prestani da stvaraš tenziju izneđu nas dvoje ako te neko iznervira, jer ja sam uvek na tvojoj strani. Aj ćuti kada ja pričam više! Najgore je prošlo! To je iza nas - smatrao je Sloba, dok je njegova devojka imala drugi stav.
Nije, najgore tek dolazi! Neću da ti kažem, ali svaki dan će biti sve gore i gore za mene i tebe - smatra Luna.

Foto: RTV Pink

Nemam želju da budeš toliko bliska sa Kristinom! Nisam ti to ni tražio! - nastavio je Radanović.
Da li ćeš me šutnuti ili nećeš, ne mogu o tome da razmišljam, ne mogu! To samo može da razume moja mama, to nije ništa novo - pričala je o budućnosti svoje veze sa pevačem Luna.

Foto: RTV Pink

Ja ne znam više Luna, mi nemamo razlog da se ovako osećamo. Svaki j*beni komentar te dotiče! Svake j*bene budale! Nemoj da dozvoljavaš ljudima da ti priđu - savetovao je svoju devojku Radanović.

Foto: RTV Pink

O problemima od sinoć u vezi Slobodana Radanovića i Lune Đogani, sa Drvetom mudrosti, razgovarao je i Milan Milošević. Novinar se dotakao i Kije, a kako je sve izgledalo, kao cela i situacija između blogerke i pevača, možete pogledati u video-prilozima ispod.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'