AKTUELNO

Radanović osuo paljbu po cimerima.

Luna Đogani i Sloba Radanović započeli su svoju vezu pred milionskim auditorijumom uprkos tome što je on još uvek u braku sa Kristinom Kijom Kockar. Njihova ljubav opstala je i kada je Kija ušla u najgledaniji rijaliti u regionu "Zadruga".

Ovonedeljni vođa, Miljana Kulić za potrčke izabrala je upravo zakonite supružnike Kristinu i Radanovića, što je blogerku dovelo do histerije. Ona je vrištala i plakala, zatim otišla u pab, gde joj se urzo pridružio i pevač.

Foto: TvPink Printscreen

Svima ću da je*em mater. Niko ne zna Slobu. To što sam dobar i fin prema svima, to je zato što sam dobro vaspitan. Ako me neko pipne, sledeći put će da završi u bazenu. To se zaklinjem. Sa krevetima ima da ih skupljaju iz bazena. Boli me ku*ac ko je u kakvom stanju. Da vidiš šta je đubre i šta je nepoštovanje. Takvim ljudima treba agresija - pričao je Sloba izrevoltirano.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA ĆE TEK SAD NAPRAVITI HAOS! Veliki šef doneo NESVAKIDAŠNJU ODLUKU kojoj će se samo jedna zadrugarka obradovati! (VIDEO)

Pa naravno, da vidiš kako će da te gledaju, kao u Boga. Naziva me svakakvim imenima, proziva mi mamu i tatu, i pređem preko svega. Ja stvarno nisam normalna. Treba biti ološ, ne bi smeli da priđu, ni da te pogledaju. Ja želim njima da imaju ovakvu ljubav kakvu ja osećam prema tebi - pokušavala je Luna da umiri pevača.

Nakon ovog razgovora, oboje su se donekle smirili. Sloba je nakon nekog vremena otišao u izolaciju a ubrzo mu se pridružila i Kija.

Kako je razgovor Slobe i Lune izgledao pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Slobodan Radanović

'