AKTUELNO

Šestogodišnji blizanci harizmom ponovo osvojili srca svih.

Prvi nastup u petom krugu, kao u večerašnjoj emisiji imali su Lucija i Leonardo Mišić, preslatki šestogodišnji blizanci koje su svi zavoleli čim su stali na scenu "Pinkovih zvezdica". Za svoj prvi nastup, oni su izabrali pesmu "Marina" od "Prljavog kazališta". Nakon prve numere samo je Leontina Vukomanović dala svoj glas.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Vi ste beskrajno slatki bili, i imali ste taj scenski nastup i mi smo čuli da pevate sa nekom lepom energijom, da imate puno entuzijazma i sreće. Ali, pevate visoko, a trebalo je malo niže. Ja ću sada sa ove pozicije da pevam malo sa vama, nadam se da ću znati pesmu i da ćete me čuti - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon hita "Prljavog kazališta", Lucija i Leonardo otpevali su "Osećam se blesavo" od grupe "Poslednja igra leptira". Nakon ove pesme, blizanci su dobili tri glasa. Na samom kraju druge pesme Leonardo je napravio špagu i nasmejao sve članove žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se podigla da bi ušli u baraž, inače, ovo nije bilo sjajno. Sve vreme ste bili van intonacije, ali sve vreme. Ali vas dvoje ste bili jako slatki, pripremite se za baraž - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- Možda to što su bili prvi, što su otvorili emisiju je malo otežalo stvari. Prva pesma je onako, skroz neodređen tonalitet. Možda je bila niska matrica. Druga pesma je bila bolja, sviđa mi se taj entuzijazam i špaga na kraju, tu je i nova frizura - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Leonardo Mišić

#Lucija Mišić

#Pinkove zvezdice

'