AKTUELNO

Ne propustite prvu epizodu najzabavnijeg i najhumanijeg kviza na ovim prostorima.

Gledaoce TV Pink večeras od 22 časa očekuje prva epizoda dugo najavljivanog kviza "Ko je na vrhu?", koji vodi dobro uigrani TV tandem, Katarina Šišmanović i Milan Kalinić.

Njih dvoje će poznate ličnosti iz različitih sfera javnog života iz četvrtka u četvrtak voditi kroz nimalo laka trik pitanja, a već na prvom snimanju su se pokazali kao pravi izbor za ovaj kviz.

Svašta se priča o nama. Za mene da volim muškarce, da mi je brak samo paravan, pa i da imam patetično mali IQ", našalio se Milan na početku, a onda dodao:
Katarina je jedna od mojih koleginica koja me prati na pravi način. Ono što se meni sviđa, a što je sa druge strane i velika odgovornost, jeste što mnogo toga zavisi od voditelja kada su ovakvi projekti u pitanju.

Foto: Miloš Rafailović

I Katarina je srećna što nakon velike pauze ponovo vodi emisiju sa Milanom, sa kojim je već radila "Sve za ljubav".

Kad smo radili 'Sve za ljubav' malo smo se i svađali, što je normalno. Meni izgleda kao da smo samo nastavili da radimo zajedno, zaista. Kao da nije bilo pauze od pet godina - rekla je Katarina

Foto: Miloš Rafailović

I prvi takmičari u kvizu "Ko je na vrhu?", Dara Bubamara, Sale Cvetković i Damir Handanović, prezadovoljni su izborom voditelja za ovaj kviz.

Voditeljski dvojac je idealan, mislim da ne postoji bolja ekipa od Milana i Katarine. Pozitivni su i imaju onu dozu humora koja je potrebna za ovakav kviz - rekao je Sale, sa čime se složila i Dara Bubamara.
Voditelji su stvarno fantastični. Kalinića volim još od 'Pinkovih zvezda', volim ga privatno, bez obzira što je tu bilo svega. Katarina je jedna prelepa devojka, pametna i divno je bilo sarađivati sa njima - rekla je pevačica.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Poznatim takmičarima nije bilo svejedno kada su se otisnuli čak pet spratova iznad zemlje, što je posebno uplašilo Daru.

Ovo je veoma uzbudljivo. Došla sam na snimanje i uopšte nisam znala kakva je koncepcija. Kad sam videla ovu visinu, nije mi bilo dobro. Kapsule su providne, nije svejedno. Ali dobro, ja nemam strah ni od čega - rekla je Dara

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Podsetimo, kviz "Ko je na vrhu?" osmišljen je tako da tri poznate ličnosti odgovaraju na pitanja iz kapsula koje mogu da ih popnu do čak pet spratova iznad zemlje. Oni će u kvizu "Ko je na vrhu?" prolaziti kroz runde - u prvoj mogu osvojiti 50.000, u drugoj 100.000, u trećoj 150.000, u četvrtoj 200.000, i u poslednjoj, petoj, 300.000 dinara. Sa svakim dostignutim iznosom, pitanja postaju sve teža, a na kraju ostaje samo jedan kandidat koji će se boriti za glavnu nagradu.

Ono što je još jedna posebnost kviza, jeste humanitarni karakter - pobednik će osvojeni novac proslediti onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Kako će se poznate ličnosti pokazati kada je o znanju reč, ali i ko će pobediti u prvoj epizodi novog kviza "Ko je na vrhu?", saznaćete večeras od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Aleksandar Cvetković Sale

#Damir Handanović

#Dara Bubamara

#Katarina Šišmanović

#Ko je na vrhu?

#Milan Kalinić

#Televizija Pink

'