AKTUELNO

Voditelji radija ,,Amnezija" bili su veoma kreativni kada su započeli razgovor sa pobednikom ,,Zadrugovizije".

Milan Milošević, Bora Santana i Bane Čolak bili su veoma raspoloženi za današnje uključenje u najslušaniji radio, pa su tako odlučili da Slobu Radanovića ugoste u svoju emisiju i postave mu nekoliko pitanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan ga je upitao zbog čega polovinu svoje nagrade nije dao svojoj još zakonitoj supruzi Kristini Kiji Kockar, a on je imao veoma iskren odgovor.

Ona je rekla da ne želi ništa od mene, tako da je tražila 50% svega ja bih joj odmah dao, ali rekla je da ništa ne želi od mene - rekao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelji su nastavili sa pitanjima, a jedno koje je bilo i te kako upečatljivo bilo je vezano za poklone koje je Sloba dobio, pa ga je javnost navodno iskritikovala zbog čega pobednik nije bar šubaru poklonio Kiji, a on je dao odgovor, a uz to dodao nešto što je sve iznenadilo.

Najbolje je da ja nikom ništa ne dam na kraju, zadržaću sve za sebe (smeh). Ja imam jednu želju i iznenađenje za moju Lunu, želeo bih da joj posvetim jednu pesmu, a to je od Anabele - "Zabranjena ljubav" - bio je emotivan Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Sloba je svojim učešćem na ,,Zadrugoviziji" još jednom pokazao svoj talenat, a na neki način i veoma pozitivne rezultate koje svakodnevno ostvaruje učešćem u najpopularnijem rijalitiju u regionu.

K.R.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'