AKTUELNO

I njihovom druženju se nazire kraj.

Utisci posle sinoćne Zadrugovizije se još sabiraju. Nakon što su dvostruku pobedu odneli Sloba Radanović i Milan Milošević, upravo je o njihovom nastupu bilo najviše reči na današnjem sastanku.

Marko Miljković izneo je stav da se Sloba nije previše potrudio oko izvedbe pesme. On je naglasio da nije pokazao harizmu iako je nesporno njegovo fenomenalno pevanje. Milan Milošević je sa Markom u odličnim odnosima, i čak smatraju jedan drugog najboljim rijaliti prijateljem, ali oko ove stvari nisu mogli da se usaglase.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UTISCI POSLE ZADRUGOVIZIJE JOŠ SE NISU SLEGLI: Veliki šef zadrugarima čestitao na spektakularnoj večeri! (VIDEO)

Odje*i od mene zanavek. Vređa me. Sinoć mi jedini nije pružio ruku i čestitao mi, rekao si mi pe*eru. Pritom dolazi cela kuća i priča mi kako si me ismevao - rekao je Milan.

Marko se branio i pokušao da objasni da ništa ružno nije rekao o njemu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam samo od mog najboljeg prijatelja (Milana) očekivao više. Pogrešno sam shvaćen. Nisam to tebi rekao - pravdao se Miljković.

Kako je ovaj sukob izgledao i da li će njih dvojica uspeti da obnove prijateljstvo procenite sami kada pogledate snimak koji sledi.

R. L.

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

'